De 3 beste kredittkortene til hverdagsbruk
08/12/2016 / kredittkort

De 3 beste kredittkortene til hverdagsbruk

Med det riktige kredittkortet i lommeboka er det gode muligheter for å spare penger, selv når du er i matbutikken. Vi har tatt en nærmere kikk på kredittkortene som gir deg de beste månedlige rabattene ved vanlig, dagligdags bruk.

Dette er de 3 beste «hverdagskortene»:

re:member MasterCard

remember kredittkort

 

re:member VISA / MasterCard kommer som regel alltid blant topp 3 på enhver liste over de beste kredittkortene på markedet. For deg som er ute etter rabatter når du handler på nett, er dette det aller beste kortet. Du får tilgang til fordelsportalen re:member reward, hvor du får opptil 25 % rabatt i mer enn 230 nettbutikker, innenfor kategorier som reise, hotell, hjem, sport og fritid, elektronikk, klær og tilbehør. (Du kan se hele listen med butikker på re:members egen nettside.)  Siden rabattene dekker mange kategorier, er det gode penger å spare ved å gjøre hverdagslige innkjøp i nettbutikkene. Kredittgrensen er den høyeste i Norge: 150 000 kr. Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kortet er gratis å bruke, bortsett fra ved kontantuttak. Renten på 25,4% er imidlertid ikke blant markedets laveste, akkurat.

Komplett Bank MasterCard

Komplett Bank MasterCard

Komplett Bank MasterCard er spesielt godt egnet for dem som handler mye på nettet. Du tjener automatisk bonuspoeng på alle dine varekjøp. 3 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no, 2 % bonus på kjøp av varer på internett og 1 % bonus på øvrige varekjøp. Du kan når som helst ta ut din oppsparte bonus, eller du kan få den automatisk fratrukket ved din neste handel hos Komplett.no. og Blush.no.

Kredittgrensen i Komplett Bank MasterCard er på 100 000 kroner. Kortet er 100 % gebyrfritt, også ved kontantuttak. Du får rentefri kreditt på alle varekjøp i inntil 50 dager.

Ikano VISA

Ikano Visa kredittkort

Dette kortet gir deg det beste fra to verdener – du får nemlig bonuser både på kjøp i nettbutikker og i fysiske butikker. Ikano VISA gir deg flere faste rabatter i hverdagen:

  • 1 % på alt du handler i mat- og dagligvarebutikker tilknyttet VISA, både i Norge og i utlandet.
  • 2 % på Shell-stasjoner i Norge, enten det er drivstoff, spylervæske, pølser eller smågodt.
  • 1 % fast rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner tilknyttet VISA, både i Norge og i utlandet.

Som Ikano VISA-kunde får du hver måned rabatt hos samtlige brukersteder tilknyttet en bestemt bransje, så lenge brukerstedene er tilknyttet VISA. I for eksempel august er det 10 % på helse og velvære, i september 5 % på hus og hage, i oktober er det 6 % på bil og tilbehør og i desember er det 4 % på mat og dagligvare.

Kredittgrensen på kortet er maksimalt 100 000 kroner, og du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kortet er gratis å bruke, men har et høyt gebyr for kontantuttak. Den lave effektiv renten på 19,72 % gjør dette kortet til et av de bedre å bruke i hverdagen.

Se våre sammenligningstjenester her