Beste kredittkort med drivstoffrabatt (bensinkort)
23/11/2016 / kredittkort

Beste kredittkort med drivstoffrabatt (bensinkort)

Kjører du bil eller motorsykkel, vet du at bensin og diesel ikke er billig i det lange løp. Derfor er det mye penger å spare på å ha et kredittkort med drivstoffbonus. Med det kortet som gir deg best rabatt på drivstoff, kan du per kort spare opptil 5 000 kroner hvert år på alt du handler på bensinstasjoner.

På denne siden ser du en oversikt over kredittkortene vi har testet som tilbyr rabatter på drivstoff og andre bensinstasjonsvarer.

Ønsker du rabatt på drivstoff hos Esso eller Shell, eller ønsker du diesel- og bensinrabatt uavhengig av bensinstasjon? Det er store forskjeller på drivstoffrabatten, og du kan enkelt finne det kredittkortet med drivstoffrabatt som passer best til ditt behov.

Klikker du på bildet for hvert enkelt kredittkort, får du utfyllende informasjon, som rentebetingelser, avgifter og andre viktige faktorer.

 

Santander Flexi VISA

Santander - Flexi Visa
  • 4 % bonus på drivstoff
  • Tilsvarer 60 øre per liter ved 15 kr per liter
  • Tilknyttet Santander KickBack

365Privat MasterCard

365Privat MasterCard
  • 85 øre rabatt per liter hos Esso
  • 2 % cashback hos andre stasjoner
  • Tilsvarer 30 øre per liter ved 15 kr per liter

Ikano VISA

Ikano Visa kredittkort
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner

Shell MasterCard

Shell Mastercard
  • 40 øre rabatt på drivstoff hos Shell

 

 

365Privat gir hele 85 øre rabatt per liter dersom du regner 30 øre i drivstoffrabatt og legger til de 3,65 % cashback-poengene du samler opp og får tilbakebetalt. 85 øre gjelder ved en bensinpris på 15 kr per liter.

I motsetning til bensinkort som 365Privat og Shell MasterCard, som gir størst rabatt på bensinstasjoner tilknyttet Esso og Shell, gir Flexi VISA fra Santander deg like stor rabatt hos alle bensinstasjoner, både i Norge og utlandet. Altså er det et av de mest fleksible bensinkortene på markedet.

Sjekk all informasjon nøye

Før du sender inn din kredittkortsøknad, bør du gå gjennom prislistene hos de ulike leverandørene. Endringer i pris, renter og vilkår kan forekomme. Du finner betingelser og vilkår ved å klikke på Søk nå-knappen, som videresender deg til den aktuelle kortleverandørens nettside.

 

 

Se våre sammenligningstjenester her