Hvem kan få kredittkort?

Hvem kan få kredittkort?

Kredittkort er i hovedsak noe alle kan få, men de ulike selskapene setter visse krav til deg som kunde. Et kredittkort har mange fordeler og har blitt en meget populær måte å betale med. Ved å benytte seg av våre tjenester øker du muligheten for å få innvilget søknaden om lån med gode betingelser.


For å forenkle søknadsprosessen, har vi samlet mange nyttige punkter med minstekrav.

  • Du må være over 18 år, men noen kredittkortselskaper har også 20, 23 og 25 år som sin grense. (for eksempel Bank Norwegian kredittkort)
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.
  • Ingen inkassosaker/krav.
  • Et norsk statsborgerskap og post adresse registrert i Norge.
  • Skattepliktig inntekt

 

Før du får innvilget et lån gjør kredittkortselskapene en kredittvurdering. Dette er et system hvor banken måler risikoen din. Skårer du lavere på kredittsjekken vil det være vanskeligere å få innvilget et kredittkort. Om du har stabil lønn, gjeldfri eller ingen registrerte betalingsanmerkninger vil du mest sannsynlig få tilbud om lån med mulighet for en høyere kredittramme.

Prosessen ved å skaffe seg et kredittkort er en enklere og raskere løsning for deg som har eventuelle betalingsanmerkninger. Inntekten er heller ikke helt avgjørende da bankene setter forskjellige kreditgrenser på sine kunder. Dette beløpet kan variere fra 5000 til 150 000 kroner.